Дитячі страхи. Як вберегти свого малюка?

Дитина – це найважливіше, що є у мами. Ми готові на все заради щастя малечі, проте світ сповнений тривогами та небезпеками, а для малечі дитячі страхи такі реальні.

У ранньому віці дуже важливо вберегти дитину від зовнішніх подразників, адже більшість страхів у дітей обумовлено віковими особливостями, і в старшому віці вони проходять. Але коли дитина чогось сильно боїться, це може відбитися в його пам’яті і перейти з ним в доросле життя у вигляді фобій. Тому батьки повинні звертати увагу на особливості психіки малюка і коригувати свої методи виховання відповідно до його чутливістю і сприйнятливістю. Найчастіше дитячі страхи виникають на ґрунті сильних переживань, переляку.

За допомогою створення правильного оточення, позитивного настрою, ми зменшимо, а, можливо зможемо запобігти появі страхів. Немає потреби ігнорувати, заглушати, виганяти свій страх. Потрібно працювати над ним.

Як? Як впоратися зі страхом, що потрібно змінити, де знайти рішення проблеми страхів, що необхідно зрозуміти  дорослим і що слід пояснити дітям? Чого боїться Ваша дитина? Що стало причиною? Які наслідки страхів в майбутньому? – все це ви відкриєте на нашій зустрічі.

Ви дізнаєтеся:

  • Що таке страхи і які ми знаємо страхи.
  • Які страхи притаманні дітям різного віку.
  • Причини виникнення страху.
  • Вплив дитячих страхів на доросле життя
  • Методи подолання дитячих страхів.

Унікальна можливість під час семінару пройти курс казко терапії.

 

 

Записатись

на заняття

Записатись

на заняття

Замовити дзвінок